İLİMİZİN DEĞERLERİ TANITILDI
300x250
Aracı Şehirler 2. Dünya Forumu kapsamında düzenlenen etkinlikler Kütahya Belediyesi Hizmet Binası önünde açılan stantla devam etti. Birçok Kütahya firmasının ve kurumunun yer aldığı stantlarda Kütahya’nın çini ve seramik ürünleri sergilenirken, çark ustalarının canlı workshopları katılımcı ülke temsilcilerinin dikkatini çekti.
Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir
Aracı Şehirler 2. Dünya Forumu’na ev sahipliği yapan Kütahya Belediyesi, etkinlikler kapsamında belediye binası önünde tanıtım stantları açtı. Kütahya Belediyesi, Keramika, Tulu Porselen, Çinikop, Kütahya Çiniler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası, Ref-San, Altın Çini, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar MYO, Kütahya DPÜ TÖMER, Avanos Belediyesi stant açarak ürünlerini sergilerdiler. Canlı workshopların yapıldığı stantlarda, misafirler ortaya çıkan eserleri ve çalışmaları hayranlık içinde izlediler.
Stantları ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, katılım sağlayan tüm firmalara, kuruluşlara ve misafirlere teşekkür ederek, Kütahya’da gerçekleşen Forum ile İlimizin tanıtımına sağlanan katkının önemli olduğunu vurguladı. Stantlar Cumartesi gününe kadar açık kalarak vatandaşlarımız tarafından da gezilebilecek.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği