İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu Kütahya'da
300x250

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu, sorumluluk bölgesi olan Kütahya'da Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde, ilde yayın yapan Gazete, Haber Ajansı, Televizyon ve Radyo yetkilileri ve çalışanlarıyla bir araya gelen İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu, sektörün sorunlarının aşılması için gerekli adımları birlikte atacaklarını söyleyerek, “Bizler her zaman sizlere gereken desteği vermeye hazırız ve yanınızdayız” dedi.Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen toplantıya Burcu’nun yanı sıra, Kütahya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, yönetim kurulu ve cemiyet üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Toplantıda basın kartları ve yerel gazetelerle ilgili sorunlar İl Müdürü Şerife Münire Burcu’ya birinci ağızdan iletildi. Kütahya'daki Basın mensuplarıyla tek tek tanışan Burcu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının faaliyetleri ve yürüttüğü çalışmalar hakkında basın mensuplarını bilgilendirerek, gelen soruları yanıtladı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği