İLÇE MÜFTÜLERİ GEDİZ'DE TOPLANDI
300x250
Periyodik aralıklarla yapılan ilçe müftüleri toplantısı 2023 yılının ilk ayında Gediz ilçesinde il Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın başkanlığında yapıldı.
Toplantıya il Müftü Yardımcıları, ilçe müftüleri ve Şube müdürleri katıldı.
Kütahya il Müftüsü Hüseyin Demirtaş toplantı öncesi 2022 yılını değerlendirdi, ilçe müftülerini dinledi.
Ardından toplantı gündemine geçildi.

Toplantıda il ve ilçelerde uygulanacak 39 Eylem Planı ile diğer proje ve çalışmalar değerlendirildi.
Müftü Demirtaş yaptığı açıklamada , "Vatandaşlarımızın tamamını din konusunda aydınlatacak, dini ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacak, çalışmaların daha aktif, başarılı ve ölçülebilir olmasına katkı sağlayacak, başkanlığın vizyon ve misyonuna uygun, birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlenmesinde etkili olacak faaliyetler ile sosyal ve kültürel ağırlıklı uygulamalar planlanmıştır. Çalışan kesime yönelik başta fabrikalar olmak üzere çalışmalar planlandı. Sahada daha etkin olacak , başta gençlik kesimi olmak üzere, engelli, yaşlı, şehit ve gazi ailelerimizi ve toplumun her kesimine dokunacak planlarımızı uygulayacağız'" dedi.
Müftü Demirtaş, kurumsal kapasite ve heyecanın artırılması için personel eşlerine yönelik faaliyetlerle , personelin bilgi ve becerisini artıracak faaliyetlere de ağırlık verileceğini bildirdi.
Toplantı sonunda tayinleri çıkan Çavdarhisar ilçe müftüsü Erkan Aksu ile Pazarlar Müftüsü Erkan Karaca birer konuşma yaptılar. Görev süreleri boyunca yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi sundular.
İl Müftüsü Demirtaş her iki ilçe müftüsüne yaptıkları çalışmalar ve verdikleri hizmetler için teşekkür etti.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, toplantıya ev sahipliği yapan Gediz İlçe Müftüsü Sebahattin Turan'a güzel ev sahipliği ve etkin din hizmetleri için teşekkür etti.
İlçe müftüleri, veda eden iki ilçe müftüsüne kahvaltı takımı hediye etti.
Program sonunda Gediz Belediyesi Ilıca Kaplıca Tesisleri Camii'nde öğle namazı eda edildi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği