İl Özel İdaresine kurayla işçi alındı
300x250

Kütahya İl Özel İdaresi Personel A.Ş. tarafından İl Özel İdaresinde istihdam edilmek üzere uygun iş pozisyonlarında yapılan müracaatların değerlendirilmesi sonrasında noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Kütahya İl Özel İdaresinde ihtiyaç duyulan iş pozisyonları için 09 – 15 Haziran tarihleri arasında alınan iş müracaatı başvuruları sonrasında geçtiğimiz günlerde mülakatlar tamamlandı.
Mülakatlar sonrası yapılan değerlendirmelerde Kütahya İl Özel İdaresi tarafından istihdam edilecek uygun kadrolar için tarafsızlık ilkesi doğrultusunda Kütahya İl Özel İdaresi yemekhanesinde Noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Kura çekimi öncesi kısa bir konuşma yapan Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak; “İl Özel İdaremizin ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için sizler İş Kur üzerinden başvurularınızı yaptınız. Daha sonra bizim teknik ve uzman arkadaşlarımız tarafından sınava tabi tutuldunuz. Bu sınavın neticesinde başarılı oldunuz. Burada bugünde noter huzurunda kura çekeceğiz. Kura sonucunda isimleri belirlenen arkadaşlara yeni işlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından 2. Noter huzurunda kura çekimi yapılarak kurada çıkan asil ve yedek personel listesi açıklandı. Kura çekimine Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Yol-İş Şube Başkanı Ali Okçu,  2. Noter temsilcileri ve mülakat da başarı gösterip kuraya girmeye hak kazanan personel adayları katıldı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği