İl Özel İdaresi 2020 bütçesi 155 milyon TL
300x250

Kütahya İl Genel Meclisi, Kasım ayı oturumlarında İl Özel İdaresi'nin bütçesini belirledi. İl Özel idaresinin 2020 bütçesi 155 milyon TL oldu. Bu rakama merkezi bütçeden aktarılacak olan KÖYDES ödeneği de ilave edilecek. 

 Bütçe görüşmelerinin son gününde müzakereler yapılırken, 2019 yılı planlanan yatırımların gerçekleşme oranının yüzde 100 olduğu bildirildi. Meclis Başkanı Musa Yılmaz alınan tüm kararların oy birliği ile alındığına vurgu yaparken, Kütahya İl Genel Meclisinin bu yönüyle Türkiye'nin örnek Meclisi konumunda olduğunu belirtti. 

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman da bütçe görüşmelerini tamamlayan İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya geldi. İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çekiç'in de katıldığı toplantıda, Meclis çalışmaları ve İl Özel İdaresi çalışmalarını değerlendiren Vali Dr. Ömer Toraman, Musa Yılmaz şahsına İl Genel Meclisi Üyelerini, Murat Koyak şahsında da İl ÖZel İdaresi çalışanlarını ortaya koydukları çalışmalardan dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. 

 

( Habere ait görüntüleri haber fotosuna tıklayıp izleyebilirsiniz )

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği