Öğrenci kazanacak, Esnaf kazanacak, Kütahya kazanacak !
300x250

Kütahya Belediyesi ikametini Kütahya'ya alan üniversite öğrencilere çeşitli imkanlar sunacak.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, "İkamet Kart Projesi"nin uygulanmasında paydaş kurum olan Kütahya Esnaf Odaları Birliği'nde Kütahya'daki esnaf temsilcileri ile bir araya geldi. Birlik Başkanı İbrahim Yiğit ve Esnaf Odalarının Başkanlarına İkamet Kart uygulamasını anlatan Başkan Işık, projeye tüm esnaflardan destek beklediklerini belirtti.

Belediye Başkan Yardımcılarının da katıldığı toplantıda konuşan Prof. Dr. Alim Işık, İkamet Kart projesi ile Üniversite Öğrencilerimiz, Esnafımız ve Şehrimiz kazanacak dedi. 2019 yılı Eylül ayından bu yana 6 bin 497 öğrencinin Kütahya Belediyesi'nin çağrısına kulak vererek ikametini birinci adres olarak Kütahya'ya aldığını ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, hedefin 25 bin öğrenci olduğunu ifade etti. 

İkametini Kütahya'ya alan Üniversite öğrencilerine 1 Ocak 2020 tarihi itibarıyla su faturalarında yüzde 25 indirim, ulaşım indirimi,yüzde 10 esnaf odaları indirimi gibi çeşitli imkanlar sağlanacak. 

( KESOB BAŞKANI İBRAHİM YİĞİT VE BELEDİYE BAŞKANI PROF.DR. ALİM IŞIK'IN AÇIKLAMALARINI HABERE AİT RESME TIKLAYIP İZLEYEBİLİRSİNİZ )

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği