300x250
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO Yönetimi ile birlikte Kütahya Koruyucu Aile Derneğini (KÜKAD) ziyaret etti. Rektör Kavuncu'ya, Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Saraçoğlu, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Akkan ve SHMYO Sekreteri Erol Güran eşlik etti.
Ziyaret kapsamında KÜKAD Başkanı Yasemin Çavdar tarafından dernek çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılarak, "Sağlık Üniversitemiz ile yapılacak iş birliği çalışmaları bizi çok mutlu edecek." denildi.
Bir 1 kişi illüstrasyonu olabilir
“BERABER ÇALIŞMA OLANAKLARIMIZ VAR”
Rektör Kavuncu, üniversite olarak, bir çocuğun çizdiği resme vurgu yaparak, "Her çocuğun bir ailesi olmalı. Bizler de KSBÜ olarak derneğimizin yanındayız." diye konuştu. Kavuncu ayrıca KÜKAD’ın, korunan çocukların ihtiyaçlarını gidermek, aile bulmak, aile uyumlarını sağlamak, topluma entegrasyonunu sağlamak adına çok önemli bir görev gördüğüne vurgu yaparak şunları söyledi: “Burada bu görevi de fedakarlıkla yürüten Dernek Başkanımız Yasemin Çavdar Hanımefendi ve destek olan çok sayıda gönüllülerin çalışmalarını yerinde inceledik. Okulumuzun da, gerek öğretim elemanlarımızın gerek öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde çok geniş bir beraber çalışma olanaklarımız var. Bunları da beraber gözden geçirdik. Gelecekte çok daha yakın iş birliği içinde olacağımızı tahmin ediyorum. Çalışmalarından dolayı kutluyoruz ve teşekkür ediyoruz.”
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği