'Hediyem Kitap Olsun' İyilik Kermesi 5 Kasım'da
300x250
5 Kasım Cumartesi Saat : 10.00-18.00 arası Sevgi Yolu Karagözpaça Camii yanında..
Kütahya İl Müftlüğü ve TDV Kütahya Şubesinin katkıları ile “Hediyem Kitap Olsun” İyilik Kermesi çalışması başlatıldı.
Müftülük'ten yapılan açıklamada " Kitap Medeniyetinin mensupları olarak, dini ve milli yayınlara ulaşmak isteyen kardeşlerimize destek olmak için HAYIR ÇARŞISI İYİLİK KERMESİNDE birlikte olalım." denildi. 
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle, dini ve kültürel değerler göz önünde bulundurularak değişen zamana ve beklentilere uygun olarak Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanmış kitaplara ulaşmak, kitlelere okuma bilinci kazandırmak maksadıyla başlatılan 'Hediyem Kitap Olsun' projesine , Kütahya İl Müftülüğü ve Kütahya TDV Gönüllüleri destek vererek çalışma başlatıldı.
Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş yaptığı açıklamada şunları söyledi :
" Hayır Çarşısı iyilik kermesi kapsamında ilimizdeki ilkokul, ortaokul ve liselere, İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarına, Diyanet Gençlik merkezlerine, Yatılı Kur’an kurslarına, cezaevlerine, hastanelere vb. kurumların kütüphanelerine Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından temin edilecek kütüphane oluşturmak için destek vermek amaçlanmaktadır.
Bu kapsamda İl Müftülüğümüz ile TDV Kütahya Şubemiz Kadın Kolları iş birliğiyle Kur’an kursu öğretici ve öğrencilerinin, gönüllülerimizin katkılarıyla 'Hediyem Kitap Olsun” projesine Hayır Çarşısında İyilik Kermesi ile bizde katkı sunmak istiyoruz.
Kütahya Sevgi yolu üzerinde Karagözpaşa Camii yanındaki KERMES etkinliğimize değerli dostlarımızın ziyaretini bekliyoruz. Cumartesi Saat : 10.00- 18.00 arası..
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği