HEDEF SOKAKTA SIFIR SATIŞ
300x250

Kütahya Emniyet Müdürü Hakan Sıralı ve Jandarma komutanı Murat Kırbaç, Kütahya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette basın mensuplarının soruları cevaplandırılırken Emniyet Müdürü Hakan Sıralı hedeflerinin uyuşturucu satışının tamamen önüne geçmek olduğunu vurguladı

Kütahya Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleştirilen ziyaret programına çok sayıda basın mensubu katıldı. Burada soruları cevaplandıran Kütahya Emniyet Müdürü Hakan Sıralı ve Jandarma komutanı Murat Kırbaç önemli açıklamalarda bulundular. Kütahya Emniyet Müdürü Hakan Sıralı istihbaratın önemine değinirken, uyuşturucu ile mücadeleyi anlattı. Geçen senenin rakamlarını geçtiklerini ve zehir tacirlerine göz açtırmamak için çalıştıklarına vurgulayan Sıralı “Hedefimiz sokakta sıfır satış. Bu tek başımıza yapacağımız bir durum değil. Ama gerekli yerlerle görüşmelerimiz ve işbirliğimiz devam ediyor. İhbar noktasında çok fazla telefon alıyoruz. Bu önemli ve gerekeni yapıyoruz” dedi. Önceliklerinin terör ve istihbarat olduğunu da vurgulayan Sıralı “Uyuşturucu noktasında Yeşilay ve YEDAM’la işbirliği ile çalışıyoruz. Polisimiz ailelerle işbirliği yapıyor. Kütahya’da içici yada bu işin satışını yapanlar belli. Tüm önlemlerimizi alarak kökünü kazımaya çalışıyoruz” dedi.

GASP-KAPKAÇ YOK

Kütahya Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, Kütahya’nın şanslı bir il olduğunu ve Gasp, kapkaç gibi olayların yok denecek kadar az olduğunu vurgulayarak “Hırsızlıkta yine çok fazla yok. Kütahya Emniyet müdürlüğümüz Türkiye çapında ses getirecek operasyonlara imza attı. Bu operasyonlar halkımızın huzuru için yapılıyor. Tüm teşkilatımız var gücüyle çalışmaktadır” ifadelerini kullandı. 

KÜTAHYA HUZURLU BİR ŞEHİR

Jandarma komutanı Murat Kırbaç ise Kütahya’nın huzurlu ve güzel bir şehir olduğuna vurgu yaptı. Suçlulara yönelik çalışmalarının devam ettiğini ve kurumlarla işbirliği içinde çalıştıklarını belirten Albay Kırbaç, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Ziyarette Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam Kütahya basını ile ilgili bilgiler vererek Sıralı ve Kırbaç’a teşekkür etti. Ayrıca ziyaret sonunda Gazeteciler Cemiyetinin tabağı hediye edildi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği