Hayrat Yardım Kütahya Temsilciliği dualarla açıldı
300x250

Hayrat İnsani Yardım Kütahya Temsilciliği dualarla yapılan törenle açıldı. Açılışa çok sayıda davetli katıldı.  
Hayrat İnsani Yardım Derneği Kütahya İl Temsilciği dualarla ve yapılan törenle açıldı. Açılışa Ak Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Hayrat Yardım Saha Temsilcisi Ali Ekrem Semiz, Ak Parti Kütahya İl Başkan v.  Mehmet Savurgan, Kütahya Eski Belediye Başkanı Kâmil Saraçoğlu ve Ak Parti Kütahya İl Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katılıdı. Açılışı Ak Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Hayrat Yardım Saha Temsilcisi Ali Ekrem Semiz ve Kütahya Eski Belediye Başkanı Kâmil Saraçoğlu birlikte kurdeleyi keserek gerçekleştirdiler.
DÜNYA ÇAPINDA 15 TANE YETİMHANEMİZ VAR
Hayrat Yardım Saha Temsilcisi Ali Ekrem Semiz yaptığı açılış konuşmasında “yetimleri giydirme onları her türlü kötülüklerden uzak tutma yönünde birçok faaliyetlerimiz devam ediyor. Bunları sizlerde yakinen takip ediyorsunuz. İnşallah buradaki yeni yerimizde bu faaliyetlerimize bir nevi inşallah katkıda bulunacaklar. Kütahya yardımlarını çevre ilçelerdeki yardımları yakinen takip ediyoruz. çok hamiyetperver bir halkımız var Kütahya’da yakın zamanda buradan Suriye taraflarına Türkmen dağı bölgelerine yardımlar gitti. Bu yardımları oraya ulaştırdık Elhamdülillah çok memnunlar oradaki kardeşlerimiz de onlarında selamlarını sizlere iletiyoruz. Dünya çapında 15 tane yetimhanemiz var. Bu yetimhanelerimizde gündüz gelişli gidişli olarak kalanlar var. Aynı zamanda gece eğitimini de alanlar var. Bunların bir kısmı hafızlık çalışmaları da yapıyorlar. Bunların hepsi sizlerin destekleri ile oluyor. Ben tekrar buraya katıldığınız için açılışımıza geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak Kütahya halkına şükranlarımı iletiyorum dedi. 
Cuma namazı sonrası yapılan açılışta vatandaşlara pilav ve ayran ikramı yapıldı. Dualarla açılışı yapılan Hayrat Yardım Temsilciliğinin açılış duasını Ali Paşa Cami imam Hatibi Şükrü Korkmaz yaptı. Duanın ardından derneğin faaliyet binasını gezen misafirler derneğin hayırlı olmasını dilediler.

( Açılışa ait videoyu haber resmine tıklayıp izleyebilirsiniz )

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği