Hayme Ana MTAL Öğrencileri madalya aldı
300x250

25-28 Aralık tarihlerinde, İstanbul Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen "17. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Gastronomi Festivali lise Düzeyi Ana Yemek ve Tatlı Tabağı Yarışması"na katılan Hayme Ana Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı'ndan 3 öğrenci 3 madalya kazanarak şehrimize döndü.

Gülay KOCABACAK tatlı tabağı kategorisinde bronz madalya, Ayşegül BAL tatlı tabağı kategorisinde bronz madalya, Necla ÇOBAN ise ana yemek tabağı kategorisinde gümüş madalya kazandı. 

Hayme Ana Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Zekiye Nur ÖZİLTÜRK, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alan öğretmenleri Nur Bahar SARITAŞ, Nur Sena KURTULMUŞ, madalya alan öğrenciler Gülay KOCABACAK, Ayşegül BAL, İl Millî Eğitim Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirerek Millî Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hakan GÖLPINAR ile görüştü. İl Millî Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT öğrencileri, alan öğretmenlerini ve Okul Müdürü Zekiye Nur ÖZİLTÜRK'ü gösterilen başarıdan dolayı tebrik etti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği