Hayati İnanç DPÜ’nün Konuğu Oldu
300x250

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Yazar Hayati İnanç’ın konuşmacı olarak katıldığı Can Veren Pervaneler etkinliği düzenlendi.

Yazar Hayati İnanç’ın konuşmacı olarak katıldığı Can Veren Pervaneler etkinliği, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Üniversitenin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak etkinlik gösteren Yeniler Topluluğunun öncülüğünde Türkiye Gençlik Vakfının katkılarıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi-2’de düzenlenen etkinliğe öğrenciler ve Kütahya halkı büyük ilgi gösterdi.

Türkiye Gençlik Vakfı Kütahya İl Başkanı Orhan Yener Kaytancı’nın açılış konuşmasının ardından sözü Hayati İnanç devraldı.

Konuşmasına katılımcıları selamlayarak başlayan İnanç, ilk olarak yaşam öyküsünü dinleyicileriyle paylaştı.

İnanç, en değerli işin insana yatırım olduğuna belirterek katılımcılara bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Yaklaşık iki saat süren konuşması dinleyiciler tarafından sık sık alkışlarla kesilen İnanç, etkinliğin sonunda katılan herkese teşekkürlerini sundu.

İNANÇ'TAN REKTÖRE ZİYARET

Etkinliğin ardından Hayati İnanç, Yeniler Topluluğu öğrencileri ve Türkiye Gençlik Vakfı temsilcileri, Rektör Prof.Dr. Kazım Uysal'ın daveti üzerine Rektörlük makamına bir ziyarette bulundular.

Ziyarette Rektör Uysal'a Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Atilla Batur ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Miktat Bektaş eşlik etti.

Sohbet şeklinde geçen görüşmenin sonunda Rektör Uysal, İnanç’ı yeniden üniversitede ağırlamak istediğini ifade etti. İnanç da iyi dileklerinden dolayı rektöre teşekkürlerini sundu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği