300x250

Ak Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı ziyaret etti. Barış Pınarı harekatı nedeniyle kendileri nezdinde TSK ve Mehmetçiğe minnet ve şükran duygularımızı ilettik diyen Millervekili Erenler, Kütaya Hava Er Eğitim Tugayı ile ilgili yaptıkları görüşmeyi de duyurdu. Milletvekili Ceyda Çetin Erenler'in Hulusi Akar ziyareti ile ilgili sosyal medya üzerinen yaptığı açıklama şöyle ; 

"Gazi Meclisimiz’de, Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ı ziyaret ederek, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın #RecepTayyipErdoğan liderliğinde; ‬milli varlığımızı tehdit eden sınırlarımızdaki terör tehdidine ve mülteci kardeşlerimizin vatan hasretine son vermek amacıyla gerçekleştirdiğimiz, #BarışPınarıHarekatı’mız ile ilgili ‪kendilerinin nezdinde #TürkSilahlıKuvvetlerimiz’e ve Kahraman #Mehmetçiklerimiz’e duyduğumuz minnettârlığı ve şükranlarımızı ilettik.

Sayın Bakanımız ile zaman zaman sosyal medyada kasıtlı olarak kıymetli hemşehrilerimizin huzurunu bozmak için yayılan bizim de asılsız olduğunu defâatle ifade ettiğimiz #Kütahya #HavaErEğitimTugayKomutanlığımız’ın taşınmasına dâir söylentiye, Sayın Bakanımızın açıklaması; “Ülkemizin Tek Hava Er Eğitim Tugayı’nın bulunduğu ilimizden, tugayın kaldırılmasının söz konusu olmadığı, aksine şehrimize gelen asker sayısının artacağı” yönünde oldu.

Daha önce de bedelli askerliğin #Kütahyamız’da yapılması talebimizi destekleyen Sayın Bakanımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz."

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği