HATAY MÜFTÜSÜ KÜLLİYEYİ ZİYARET ETTI.
300x250

 

Hatay Müftüsü Omer Faruk Bilgili , Kütahya Müftülüğünü ziyaret ederek , Il Müftüsü Hüseyin Demirtaş'a yeni görevinde başarılar diledi.

Kütahya Müftüsü Hüseyin Demirtaş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

" Değerli müftümüze çok teşekkür ediyorum. Kütahyamizin yetişmiş bir çok degerli insani var. Bunlardan birisi de Gediz ilçesi doğumlu degerli müftümüz Ömer Faruk Bilgili beydir. Değerli hocamiza ilimizdeki diyanet hizmetleri ve devam eden projerimiz hakkında bilgi verdik ve inşaatlarımızı gezdirdik. Ziyaretleri ve ilgisi icin çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hatay Müftüsü Omer Faruk Bilgili ise şunları söyledi: " Bayram vesilesi ile geldiğim memleketimizde diyanet hizmetlerinin kaliteli ve kivamli bur şekilde yürütülmesinden mutluluk duydum. Değerli muftumuzun heyecanı ve hizmet odaklı çalışmalarına geçmişten bugüne şahidiz. Bugün ilimizdeki Gençlik Merkezi , Aile Merkezindek etkin ve örnek hizmetleri görmekten mutluluk duydum.

Diğer taraftan Müftülük Külliyesinin %80'inin bitirildiğini ve hızla inşaatın devam ettiğini görmek bir Kütahyalı olarak bizleri onurlandırmıştır. Bu eser, hakikaten çok büyük hizmetlerin ifasina vesile olacaktir.

Geçmişten bu yana ilimize hizmet edenlere teşekkür ediyorum. Inşaallah, bizler de bu güzel çalışmalara gerekli desteği vereceğiz" , dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği