Haşim Ertekin, CHP'den milletvekili aday adaylığını duyurdu
300x250
28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Haşim Ertekin İl Kütahya Başkanlığında basin açıklaması yaptı. 
 
Milletvekili Aday Adayı Haşim Ertekin, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi ; 
 
Sayın il başkanım, ilçe başkanlarım , gençlik ve kadın kolları başkanım , teşkilatımızın ve partimizin çok değerli üyeleri yöneticileri , basınımızın güzide temsilcileri ve çok kıymetli hemşerilerim. Öncelikle aday adaylığı basın açıklamama katıldığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. İçinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayımızı kutluyor, Deprem felaketinde vefat edenlere Allahtan rahmet milletimize sabırlar diliyorum.
 
Bizi bu salonda var eden CHP’nin kurucusu ve lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. Aramızdan ayrılan parti emekçisi, tüm değerli yol arkadaşlarımı ve merhum İl Başkanlarımızdan Makbul SARI ağabeyimi ve Fevzi esendemir ağabeyimi rahmetle , minnetle anıyorum.
 
Biliyorsunuz ki Milletimizin umut içinde beklediği 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimlerinin vakti gelmiş bulunmakta olup14 mayıs tarihinde halkımız büyük umutlar ile bizi beklemektedir . Düzensiz göç, çarpık kentleşme, alt ve üst yapı eksikleri ihmaller ve hatalar zinciri büyük ekonomik yıkımı beraberinde getirdi. Eğitim, sağlık, adalet, imar,iskân, geçim sıkıntısı, enflasyon ve daha nice çözüm bekleyen sorunlar her gün büyüyerek içinden çıkılmaz hal almaya başlamıştır . ' Yukarıda saymış olduğumuz ve bunlarla sınırlı olmayan problemler bilindiği üzere bir sistem ve yönetim probleminden kaynaklanmaktadır. Bu zamana kadar yaşanan sorunlar, önleyici önlemler almak yerine ülke olarak başımıza felaketler geldiğinde düzeltilmeye çalışılmış ve her seferinde daha kötüye gidilmiştir. Artık bu düzelmenin güçlendirilmiş parlamenter sistem ve ortak akıl ile yapılabileceği herkesçe bilinmekte ve kabullenilmektedir.
 
Millet ittifakı seçim beyannamesinde yer alan hususlardan güçlendirilmiş parlamenter rejimin ihyası, millet egemenliğine dayalı yönetim,demokrasi hukukun önceliği, halkımızın refah ve mutluluğu için,genel başkanımız sayın kemal Kılıçdaroğlu nu 13. Cumhurbaşkanı , partimizi iktidar yapmak , Kütahya’yı güzel yarınlara kavuşturmak için, milletvekili aday adayı olarak milletim ve hemşerilerim adına görev ve sorumluluk almış bulunuyorum.
 
Halkımızın şu an içerisinde bulunduğu bu kötü gidişattan bir an önce kurtarılarak çocuklarımızın gelecekte özgür, mutlu, gelecek kaygısı olmadan yaşayacağı, her daim adaletin egemen olacağı ,bilime dayalı eğitim almış , refah içerisinde yaşayabileceği aydınlık bir Türkiye ortamının inşa edilebilmesi için 14 Mayıs 2023 tarihinde Millet ittifakı tarafından devralınacak olan yönetim kadrosunda görev almak şahsım adına gurur vesilesi olacaktır.
 
Bu bağlamda; ülkem, Kütahya ve Kütahyalıların; başta meclis kürsüsünde olmak üzere tüm sorunlarını dile getirerek çözüm yolları bulmak, ilgilenilmedik tek bir köy dahi bırakmadan işçisinden memuruna, çiftçisinden sanayicisine, işsizinden esnafına, kısacası tüm hemşehrilerimin aktif bir vekilleri olma arzusu ve azmi içerisindeyim.
 
Kütahya’nın güzel bir geleceğe kavuşması yıllardır süren kronik sorunlarına çözüm bulunması için üniversite, belediye, sivil toplum kuruluşları parti örgütümüz ile işbirliği içinde hemşerilerimizin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileriyle birlikte meclis çatısı altında Kütahya lobisi kurarak devletimizin imkânlarını şehrimiz için seferber edeceğimi, çok kıymetli hemşerilerimize duyurur ve taahhüt ederim. Katılımlarınız için teşekkür eder diğer tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar dilerim. 14 Mayısta gerçekleşecek seçimlerde partim genel başkanım adına desteklerinizi bekler saygılarımı sunarım.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği