Hamza Dağ '' Kütahya için ekstra şahlanış dönemi olacak '
300x250
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ Kütahya'da gazetecilerle basın buluşmasında bir araya geldi, 14 Mayıs 2023 seçimlerinin öneminden bahseden Hamza Dağ, " bu seçim Türkiye için şahlanış dönemi, Kütahya için ekstra şahlanış dönemi olacak" dedi. 
 
Ak Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve Milletvekili adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen toplantıda gazetecilerin sorularını cevaplayan Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ " Önümüzdeki dönem inşallah Kütahya için çok daha farklı olacaktır. Biz burada bir çalışma yaparken bölgesel bir dağılım noktaına bakmadık. Evet bölgesel dağılım kadro kurarken önemli. Ama aynı zamanda bu dağılımda en iyi kadroyu kurmak durumundasınız. Ve biz sadece seçime dönük en iyi kadroyu kuralım demedik. Seçimden sonrası için de iyi bir kadro noktasına baktık. Milletvekili adayı kadromuz gerçekten bugüne kadar geldikleri noktada hayatları itibarıyla herkesin bildiği, kimsenin olumsuz bir şey söyleyemeceği, hayatlarında güzel şeyler başarmış arkadaşlarımızdan oluşuyor. Teşkilatımız keza bu şekilde. Ama asıl işimiz seçimden sonra başlayacak ve biz tam kadro olarak seçimden sonra bugüne kadar Ak parti iktidarları döneminde Kütahya diğer illler gibi he ileriye gitti. Ama daha hızlı gitmemiz, daha hızlı ilerlememiz lazım. Buradan Kütahya'nın her bir ilçesindeki köyündeki kardeşlerime seslenmek istiyorum. Gelin bölgesel bakmaktan ziyade Kütahya'nın tamamın ele alalım, tamamını kontrolü büyütmeye bakalım. Benim ilçem böyle diğer ilçe şöyle. Bu ayırımları inşallah önümüzdeki dönem tamamen kafamızdan silecerek yol yüreyeceğiz. 
Kütahya'da Ak Partiye ve Cumhur ittifakına olan katkı bu kardeşinize olacak katkı demektir. Ben İzmir Milletvekiliyim, İzmir'de siyaset yapacağım, daha uzun yıllar siyaset yapmayı kafama koydum ama bir gözüm Kütahya'da. Kütahya'nın yeri ayrı. Onun için inşallah bu seçimde oluşturuğumuz iyi kadronun mecliste olması önümüzdeki 5 sene buradaki işlerin daha hızlı bir şekilde gerçekleşeceğinin göstergesi olacaktır. Onun için Kütahya'nın her ilçesindeki, köyündekii sokağındaki hemşehrilerimden çok güçlü bir destek istiyoruz. Kütahya bize her zaman güçlü destek verdi. Ama bu sefer farklı. Bu sefer listede olmayan Hamza Dağ kardeşiniz de var. Biz önümüzdeki 5 sene çok daha ciddi çalışma yapabiliriz. Bizim tecrübemiz var. 12 senedir Ankara'dayım. Orada işlerin nasıl çözüleceğini biliyorum. Milletvekili adaylarımız da benim kadar Ankara'yı biliyor. Dolayısıyla bu ekip çok güzel bir ekip. Önceki dönemlerde oluşabilen anlaşmazlıkların bu dönem olması söz konusu olmayacak. Önümüzdeki dönem buna fırsat vermeyiz. Bu noktada yanlış yapan olursa anında gerekli çalışmayı yaparız. Çok uyumlu, Kütahya için çok verimli olacak bir dönemin başlangıcını yapıyoruz. Türkiye için şahlanış dönemi, Kütahya için ekstra şahlanış dönemi olacak" dedi. 
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği