GÜZEL SANATLAR DERNEĞİ TUNCAY-MUSTAFA HİSARLI SANATEVİ AÇILDI
300x250

ütahya Güzel Sanatlar Derneği Tuncay-Mustafa Hisarlı Sanatevi açılışı Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, KSBÜ Rektörü Prof.Dr. Kavuncu ve Kütahya Sanat çevrelerinin katılımı ile yapıldı. 

Yunusemre Mahallesi’nde yer alan Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Tuncay-Mustafa Hisarlı Sanatevi’nin açılışında katılımcılara hitap eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Bizler Kütahya’mızın değerlerine sahip çıkarak bu değerleri bundan sonraki nesillere aktarmak üzere birer görev üstlendik. Şehrimize sahip çıkarsak bu şehir dünya kenti olacak. Çünkü dünyanın saygı duyduğu sanatçımız Ahmet Hisarlı’yı bu şehir yetiştirdi. Ahmet Hisarlı abimize Allah’tan rahmet diliyorum. Sanatçımızın eserlerine sahip çıkan ailesine minnettarız. Böyle kurumsal bir yapının şehrimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum, ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK,KSBÜ Rektörü Prof.Dr. Kavuncu ve davetliler, Kütahya Güzel Sanatlar Derneği Tuncay-Mustafa Hisarlı Sanatevi’ni gezdi. Dernek Başkanı Mustafa Kemal Altınsoy'dan sanatevi hakkında bilgiler alan Başkan IŞIK, sanatevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği