GÜRAL VİT UNICERA'de ziyaretçileriyle buluştu
300x250

Dünyanın en büyük seramik, banyo ve mutfak fuarından biri olan UNICERA İstanbul açıldı. Milyonlarca dolarlık ihracat potansiyeline ev sahipliği yapan fuarın açılış kurdelesini Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, TİM Başkanı İsmail Gülle, Seramik Federasyonu Başkanı Erdem Çenesiz, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral ile protokol üyeleri kesti.

Bir 3 kişi görseli olabilir 

Güral Vit , 2-6 Kasım tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen UNICERA'da ödüllü, özgün ve şık tasarımlarıyla göz doldurdu. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral ile Yönetim Kurulu Üyeleri Harika Güral ve  Ali Güral’ın da bizzat başında bulundukları standı yerli ve yabancı binlerce kişi ziyaret etti. Standı ziyaret edenler arasında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ( TOBB ) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu , Türkiye İhracaatçılar Birliği ( TİM) Başkanı İsmail Gülle, Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Erdem Çenesiz de yer aldı. Güral Vit’in sektörde fark yaratan seçkin ürünlerini inceleyen Hisarcıklıoğlu ve Gülle ile Çenesiz, İsmet Güral, Harika Güral ve Ali Güral ile sohbet ettikten sonra, başarılı çalışmalarının devamını dilediler.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

Güral Vit, 6 Kasıma kadar devam edecek olan fuarda; Reddot Tasarım Ödüllü WC Health, IF Tasarım Ödüllü Double Deck’in yanı sıra, ürün yelpazesine yeni eklediği vitrifiye setlerini, mozaik, granit dekor, banyo aksesuarları, banyo mobilyaları ve armatürlerinden oluşan yenilikçi ürünlerini yerli ve yabancı ziyaretçileri ile buluşturuyor.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği