Güral Seramik'ten deprem bölgesine akaryakıt desteği
300x250

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından, Güral Seramik tarafından bölgeye akaryakıt yardım aracı gönderildi.

Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından, bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmalarında en büyük sorunlardan biri de akaryakıt sıkıntısı olarak bildiriliyor. Güral Seramik, enkaz kaldırma çalışmasındaki araçların akaryakıt sıkıntısını bir nebze olsun giderme adına bölgeye akaryakıt desteğinde bulundu.

Güral Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Güral " Ülke olarak acımız çok büyük. Bölgede yürütülen arama-kurtarma çalışmalarına ekiplerimizle destek veriyoruz. Devletimizin ve depremzedelerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Bölgede oluşabilecek sıkıntıları göz önünde bulundurarak, bir tanker akaryakıt yardımımız da yola çıktı. Ülke olarak çok sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bu sıkıntıları birlik ve beraberlik içinde aşacağımıza inanıyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum." açıklaması yaptı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği