Güral Premier Otellerine iki büyük ödül 
300x250

Turizm sektörünün Oscar’ı kabul edilen World Luxury Hotel Awards’ta, Güral Premier Belek ve Güral Premier Tekirova dünyanın en prestijli otel ödüllerini bu yıl da kazandı. 

Kütahyalı işadamı İsmet Güral ve eşi ile çocuklarına ait olan Güral Premier Otelleri, dünya çapında turizm sektörü için önem taşıyan World Luxury Hotel Awards'ta yine en iyiler arasına girdi. 
Güral Premier Tekirova ;  Luxury Family All Inclusive ( Avrupa’nın En iyi Her Şey Dahil En Lüks Aile Oteli ), Güral Premier Belek ise ; Luxury Family Beach Resort (Türkiye’nin En İyi Kıyı Oteli) ödüllerini kazandı.
Turizm profesyonelleri tarafından her sene düzenlenen ve lüks segment otellerin en iyilerinin değerlendirildiği organizasyonun Finlandiya’da  düzenlenen ödül törenine Güral Şirketlerini temsilen Ali Güral katıldı. Ali Güral,  “Lüks Turizmin Oscarları sayılan ödülleri bir kez daha ülkemize kazandırmış olmaktan son derece mutluyuz” dedi.  Turizm İşletmelerinin böylesine büyük ödüllerle taçlandırılmasının kendileri için onur verici olduğunu ifade eden Ali Güral , ödüllerin kazanılmasında emeği olan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
World Luxury Hotel Awards, dünyanın en lüks tesislerini, otellerde konaklayan müşterilerin oyları ile belirliyor. Güral Şirketler Grubu’na ait olan Güral Premier Otelleri,  küresel, kıtasal ve ülkesel bazda dağıtılan bu ödüllerle dünya arenasına çıkma başarısını gösteren Türkiye’nin ender tesisleri arasında yer alıyor.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği