Güral Porselen Ambiente Fuarı'nda Türkiye'yi temsil ediyor
300x250

Dünyanın Porseleni sloganıyla Türk porselenini dünya sofralarıyla tanıştıran Güral Porselen, dünyanın en büyük Porselen fuarlarından biri olarak kabul edilen Almanya'daki fuarda ülkemizi başarıyla temsil ediyor.

Güral Porselen ; her geçen gün değişen ve gelişen trendleri yakından takip ederek geliştirilen yaratıcı tasarımları, doğru pazarlama stratejileri, başarılı AR-GE çalışmaları ve müşteri memnuniyetini garantileyen istikrarlı satış ve satış sonrası hizmetleri ile başarı yolculuğunu sürdürürken, önemli bir fuarda daha ülkemizin en büyük temsilcisi oldu. 

İsmet Güral Liderliğinde 1989 yılından beri başarılı çalışmalar sonucunda dünya'daki öncü porselen markaları arasına giren ve 60 ülkeye ihracat yapan Güral Porselen,dünyanın önemli ticari fuarlarından olan Ambiente Fuarı’nda tasarımlarını ziyaretçilerine sundu. 

Almanya'nın Frankfurt şehrinde düzenlenen fuarda göz dolduran Güral Porselen standındaki çalışmalara, Yönetim Kurulu üyeleri Nesrin Güral, Harika Güral, Ali Güral ve Sami Güral ile  İcra Kurulu Başkanı M.Naci Pekcan da bizzat katılıyor.

Güral Porselen 11 Şubat Salı günü sonlanacak fuarda Hall: 4.2 Stand:E 57 ve Hall 6.00 B 30’de ziyaretçilerini bekliyor...

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği