Germiyan Sokakta Ramazan etkinlikleri devam ediyor
300x250
On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle Kütahya Belediyesi tarafından Germiyan Sokak’ta oluşturulan Ramazan etkinlikleri devam ediyor.
 
Kütahyalıların birlik ve beraberlik içinde buluşmalarını sağlayan Kütahya Belediyesi, Germiyan Sokak’ta Ramazan ayının ruhunu yaşatmaya devam ediyor.
 
 
Bir taraftan üreticilerin, esnafların ve sivil toplum kuruluşlarının stant açmasını sağlayarak şehir ekonomisine katkıda bulunan Kütahya Belediyesi, bir taraftan da çocuklar başta olmak üzere vatandaşların Ramazan ayının ruhunu yaşamasını sağlıyor. Kütahyalıların yoğun ilgi gösterdiği Ramazan Etkinlikleri kapsamında, Hacivat ve Karagöz ile çocuklara yönelik yarışma ve etkinlikler düzenlendi. Geleceğin teminatı çocukların doyasıya eğlendiği etkinliklerde çeşitli hediyeler dağıtıldı. Kütahya Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, Ramazan ayı boyunca Germiyan Sokak’ta devam edecek.
 
50 adet yöresel ürün ve satış stantlarının yer aldığı Kütahya Belediyesi Ramazan Etkinliklerinin içeriği günlük olarak belediye sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor. 
Bir 6 kişi, müzik enstrümanı çalan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği