Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Geleneksel Ve Tamamlayıcı Tıp Eğitimlerine başladı
300x250
Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açıldığı günden bu güne modern ekipmanları, Beş yıldız konforu ve profesyonel kadrosu ile Fizik tedavi alanında Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en çok tercih edilen hastaneleri arasında yer aldığını kaydetti.
Hastanenin, pandemi sürecinde de Hastaların tedavisi ve yoğun bakım ünitesi ile Kütahyalılara hizmet vererek diğer hastanelerin yükünü oldukça hafiflettiğini bildiren Ak Parti İl Başkanı Ceyhun, içinde halihazırda Obazite okulunu bulunduran hastanede, dünyanın bir çok ülkesinde Alternatif Tedavi ile alakalı oluşan yoğun talep neticesinde Getat hizmetleri verilmeye başlandığını belirtti.
Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir
Geleneksel ve tamamlayıcı Tıp Ünitesinde; AKUPUNKTUR, OZON TERAPİ, SÜLÜK TERAPİSİ, PROLOTERAPİ ve KUPA TERAPİSİ bulunuyor diyen Sebahattin Ceyhun, başarılı çalışmalarından dolayı KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu , Hastane yöneticileri ve personellerine teşekkür edereki çalışmalarında kolaylıklar diledi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği