GELENEKSEL TIBBİ YÖNTEMLER KSBÜ’DE UYGULANIYOR
300x250
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesinde, Kütahya’da ilk olan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürüyor.
Ünite Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Aysun Özlü, merkezde; akupunktur, ozon terapi, sülük terapisi, proloterapi ve kupa terapisi gibi tedavi yöntemlerinin olduğunu belirterek, “Örneğin romatizma hastaları, diyabet ve tansiyon gibi kronik hastalıklar ile geçmeyen vücut yaraları olan hastalar normal tedavilerine ek olarak tamamlayıcı tıp tedavisi uygulamak isterlerse kliniğimize başvurabilirler. Getat Hemşiresi Hafize Olkun ve sağlık çalışanlarımız ile birlikte hastalarımızı bekliyoruz.” dedi.
GELENEKSEL YÖNTEMLER HEKİMLER TARAFINDAN UYGULANIYOR
Dr. Özlü, ünitede geleneksel yöntemlerin sağlık profesyonelleri tarafından uygulandığını vurgulayarak, “Bizim kliniğimizde, bu alana özel Sağlık Bakanlığı sertifikası onaylı akademisyen doktor ve deneyimli sağlık personelleri tarafından donanımlı teknik altyapıyla birlikte tedaviler uygulanıyor. Yani uygulamaların tamamı Sağlık Bakanlığı onayıyla gerçekleşmektedir. Tüm tedaviler aynı merkez kapsamında gerçekleşiyor. Ayrıca uzmanlık eğitimi alan öğrencilerimiz de burada çalışmalarını yapmaktadırlar.” diye ifadeler kullandı.
( Videoyu izlemek için fotoğrafa tıklayınız )
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği