Gedizli Kur'an Kursu öğrencileri Bozüyük'te kaza yaptı
300x250

Bursa'daki hafızlık tespit sınavına katılmak üzere Gediz ilçesinden yola çıkan Kur'an kursu öğrencileri  Bozüyük ilçesinde kaza yaptı. Gediz Müftüsü Nurullah Koçhan, Bodur Camii Müezzini Hakan Özalp, Kurs Öğretmenleri ve Kur'an kursu öğrencilerini taşıyan minibüsün kamyona çarpması sonucu 13 kişi yaralandı.

Bozüyük-Bursa karayolu Muratdere mevkii'nde, 43 LN 165 plakalı Evren Dinçer'in kullandığı Gediz Kız-Erkek Kur'an Kursu öğrencilerini taşıyan minibüsün, 06 PGZ 83 plakalı kamyona arkadan çarpması sonucu kaza meydan geldi.

Minibüsteki 13 kişinin yaralandığı kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralıların Bozüyük ve İnegöl Devlet Hastanesi ile Bilecik Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı, araç sürücüsünün ağır yaralandığı, diğer kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili bilgi aldıktan sonra bir açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak "İlçemizden Bursa’ya hafızlık sınavına katılmak için giden Gediz Kız-Erkek Kur’an Kursu öğrencilerimizi taşıyan servis aracının kaza yaptığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş olduk. Kazada yaralanan İlçe Müftümüz Nurullah Koçhan’a, Bodur Camii Müezzini Hakan Özalp’a Kurs Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve araç şoförümüze geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Cenabı Hak’tan acil şifalar diliyorum." dedi 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği