GEDİZ’DE PAZARCI ESNAFINA TARHANA ÇORBASI İKRAM EDİLDİ
300x250
Soğuk havaların etkisini gösterdiği bugünlerde Gediz Belediyesi tarafından pazarcı esnaflarına kış aylarının şifa ve besin kaynağı tarhana çorbası ikramında bulundu.
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Demirtaş sabahın erken saatlerinde Gediz Pazarı’nda tezgâhlarını açan pazarcı esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.
Bir 3 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Sabah saatlerinde sergilerini açan esnaflar sıcak tarhana çorbası sürpriziyle karşılaştı. Sıcak çorba dağıtımından memnuniyet duyduklarını ifade eden pazarcı esnafları, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.
Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Sosyal belediyecilik ilkesiyle önemli işlere imza attıklarını ve özellikle esnaflara yönelik desteklerinin devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; soğuk havaların etkisini gösterdiği bugünlerde pazarcı esnaflarımıza sıcak çorba ikramında bulunduk. Havaların soğumasıyla birlikte pazarcı esnaflarımız sabahın erken saatlerinde sergilerini açarken serin bir havayla karşılaşıyorlar. Bu doğrultuda Meşhur Gediz Pazarımızda sergi açan pazarcı esnafımızın sıcak tarhana çorbası ikramı ile içlerini bir nebze de olsa ısıtmak istedik. Sergi açan tüm esnaf ve vatandaşlarımıza hayırlı alışverişler ve sağlıklı günler dilerim.” ifadelerini kullandı.
Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, ateş ve açık hava görseli olabilir
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği