Gediz’de off-road etkinliği düzenlendi
300x250
Kütahya'nın Gediz ve Simav, Balıkesir'in Demirci, Gördes ve Sındırgı ilçelerinden katılımcılar, arazi araçlarıyla zorlu zeminin tadını çıkardı.
Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü’nde toplanan ekipleri Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak,AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.
Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü’nde toplanan off-road ekipleri sabah kahvaltısını yöreye özgü Gediz tarhana çorbası, ev ekmeği ile yaptı.
Bir 11 kişi, açık hava ve ağaç görseli olabilir
Belediye Başkanı Akçadurak; “Bölgemizin parlayan yıldızı haline gelecek olan Gediz Ilıca Termal Tatil Köyümüzü tamamlayarak ilçemize kazandırmanın haklı gurunu yaşıyoruz. Off-Road güzergâhı üzerinde bulunan Gümele Gölet’i ve Karaağaç etaplarımız sonrası yine bölgemizin en önemli turizm ve kayak merkezlerinden biri olan Muratdağı Termal Kayak Merkezi’mizde sizleri ağırlayacağız.
İlçemiz ekonomisine büyük katkılar sağlayacak olan Murat Dağı’mızda yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda projesi hazırlanan Teleferik ve ihaleleri tamamlanan Kayak Evi ve Gençlik Kampı ile turizm alanında çok büyük atılımlar yapmaya devam ediyoruz. Off-Road etabımızın kazasız belasız tamamlanması temennisiyle hepiniz hoş geldiniz.” Dedi.
Bir açık hava ve ağaç görseli olabilir
Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü’nden hareket eden Off-Road konvoyu, Gümele Gölet’inde hazırlanan özel parkurda çamurlu ve engebeli etap’ı geçmeye çalışan sürücüler, parkurda kalarak zor anlar yaşadı.
Ekipler ikinci parkur olarak Murat Dağı eteklerinde bulunan Karaağaç Köyü’nde karlı zeminde drift atarak günün stresini attılar.
Karaağaç köyü etabından sonra Murat Dağı Termal Kayak Merkezine geçen ekipler burada bir süre eğlendikten sonra Tahta Oluk yaylasında meydan ateşi yakarak etkinliği sonlandırdı.
Etkinliği organize eden Gediz Off-Road Kulübünün başkanı Murat Ataman, yaptığı açıklamada, güne Ilıca Termal Tatil Köyü’nü ziyaret ederek başladık. Akabinde Gümele Göleti, Karaağaç ve İlçemizin gözbebeği hem termali hem de kayağı bir arada barındıran Muratdağı Termal Kayak Merkezimizde etabımızı tamamladık. İlçemiz de bu güzellikleri görmek, yaşamak isteyen tüm vatandaşları Gediz’imize davet ediyoruz. Ayrıca katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Muharrem Akçadurak’a teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.
Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve kar görseli olabilir
Demirci Off-Road Kulübü Başkanı Zinnur Şahin, Off-Road gezimiz bu defa Gediz’de oldu. Gediz’in güzelliklerini gördük. Muratdağı Termal Kayak Merkezi’ne daha önce gelmiştik. Burayı görmeyen arkadaşlarımız da görmüş oldular. Ortam çok güzel. Birliğimizin her zaman devam etmesini ve bu tür etkinlikleri yapmak istiyoruz.
Bir doğa görseli olabilir
Simav Off-Road Kulübü Başkanı Nuri Kart, Gediz Off-Road Kulübünün nazik daveti üzerine buraya katılım sağladık. 50 araç ve 150 kişilik ekip ile Demirci, Sındırgı, Balıkesir, Gördes ve Uşak Off-Road üyelerin katılımları ile birlikte güzel bir etkinliğe daha bir imza attık.
Balıkesir Off-Road Kulübü üyesi Kenan Emir de öncesinde Gediz’in güzel derelerinden geçerek Off-Road yaptık. Sonrasında Muratdağı Termal Kayak Merkezi’ne geldik. Benim ilk defa gelişim ama bundan sonra da geleceğim. Bölgemizde bu tür yerlerin olmasının çok güzel olduğunu ifade etti.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği