GECE ASFALT MESAİSİ
300x250

İstasyon Caddesi olarak bilinen Abdurrahman Karaa Bulvarında yapılan gece asfalt serim çalışmasıyla, bulvarın asfalt ihtiyacı karşılandı ve sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Kütahyalılar yenilenmiş yolu kullanmaya başladı.

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt serim ekipleri, Abdurrahman Karaa Bulvarında, DSİ Kavşağının bulunduğu alan ve yıkılan kız meslek lisesinin bulunduğu toplam 100 metrelik alanda asfalt serim çalışması yaptı.

Abdurrahman Karaa Bulvarında araç trafiğinin yoğun olması sebebiyle ekipler, çalışmayı gece saatlerinde gerçekleştirdi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yapılan çalışmayı MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Cevahir ile birlikte ziyaret ederek, ekiplere kolaylıklar diledi.

Eski asfalt kazınarak sıfıf imalat ile yeniden yapılan çalışma alanını inceleyen Başkan Işık, “Trafiğin yoğun olduğu bu caddemizde asfalt serim çalışmamızı akşam ve gece saatlerinde yapmayı planladık. Verdiğimiz rahatsızlık dolayı ile çevre sakinlerimizden özür diliyoruz. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi Abdurrahman Karaa Bulvarımızı kullanabilecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği