TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNDEN, NACİ PEKCAN’A ZİYARET
300x250

TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNDEN, NACİ PEKCAN’A  ZİYARET

ZİYARETTE; MUHARİP  GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI ŞABAN BAŞOĞUL, PEKCAN’A BİR TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya  Şube Başkanı Şaban Başoğul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Güral Porselen Genel Müdürü Naci Pekcan’a bir ziyarette bulunarak; Derneğin özel bir şildini takdim ettiler.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Şaban Başoğul, ziyarette yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi: “Sayın  Genel Müdürümüz Naci Pekcan’ın asli görevlerindeki başarılı hizmetleri yanı sıra,Kütahya’mızın sosyal,Kültür ve yardımları, Kütahya’nın Yurt içi ve yurt dışındaki tanıtımları nedeniyle kendisine teşekkür ediyoruz. Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı ve Macaristan Fahri Başkonsolosu Sayın İsmet Güral’a ve sayın Naci Pekcan’a tebriklerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz”şeklinde konuştu.

Güral Porselen Genel Müdürü  M.Naci Pekcan’da; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek : “ Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Kahraman Gazilerimiz her zaman başımızın tacıdır. Şahsıma verilen bu Plaketi kıymetli bir anı olarak daima muhafaza edeceğim.”şeklinde konuştu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği