Fikri Işık, temayül için Kütahya'da
300x250

Adalet ve Kalkınma Partisinde 14 Mayıs 2023 Seçimleri milletvekilliği aday adaylığı temayül yoklamaları yapıldı. Teşkilat üyeleri milletvekili olarak görmek istedikleri isimler üzerinden tercihini kullandı

14 Mayıs 2023 Seçimleri milletvekilliği aday adaylığı temayül yoklamaları eski Milli Savunma Bakanı, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Yeni Kapalı Spor salonunda yapılan temayül yoklamalarına Bursa Milletvekili Müfik Aydın, Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal ve Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Ziya Sezer katıldı. Görevli ve oy kullanacak teşkilat mensuplarıyla birlikte yoğun bir şekilde gerçekleştirilen yoklamalar sonrasında teşkilat mensupları milletvekili olarak görmek istedikleri kişileri elektronik ortamda oyladı.

HEYECANLI SEÇİM

Adalet ve Kalkınma Partisinden birinci tercihi 55 ve toplamda ise 59 isim üzerinden yapılan temayül yoklaması sonrasında sonuçlar direk olarak genel merkeze gönderilmiş oldu. Milletvekili aday adayları kısa sürede yaptıkları gezilerin ardından oylama yapılan salonda teşkilat üyelerinin seçimlerini heyecanlı bir şekilde takip ettiler. Zaman zaman renkli görüntülere de sahne olan temayül yoklaması akşam saatlerinde tamamlandı. Bundan sonra ki süreçte AK Parti genel merkezi tarafından mülakatlar gerçekleştirilecek.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği