Fatma ÇAKIR, Avrupa Şampiyonasında
300x250


11 – 20 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda ilimiz hakemlerinden Uluslararası Hakem Fatma ÇAKIR da görev yapacak. 
Türkiye ile birlikte yaklaşık 39 ülkeden milli takım düzeyinde 3 bin civarında sporcunun katılacağı Büyükler Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsilen görev yapacak 5 bayan hakemden biri de Uluslararası Hakemimiz Fatma ÇAKIR olarak belirlendi. Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun üyesi bulunduğu Dünya Federasyonu WAKO da As Başkan olarak görev yapan Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim KAYICI’nın büyük çabaları sonucu bu sene Büyükler Avrupa Şampiyonası Türkiye’ye Antalya’ya alındı. 
Şampiyonaya Türkiye, Romanya, İtalya, İrlanda, Polonya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Almanya, Estonya, Finlandiya, Fransa, Gürcistan, İngiltere, Yunanistan, Macaristan, İsrail, Kosova, Letonya, Lihtenştayn, Moldovya, Karadağ, Hollanda, Kuzey Makedonya, Norveç, Portekiz, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Ukrayna milli takımları katılacak. 
İlimiz Hakemi Fatma ÇAKIR’a ve milli takımımıza başarılar diliyoruz.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği