Eskişehir Oda Başkanlarının tatil tercihi Emet oldu
300x250

Sömestr Tatili için Emet İlçesini tercih eden Eskişehirli Oda Başkanları Belediye Başkanı Hüseyin Doğan'ı ziyaret ettiler.

Eskişehir Berberler ve Kuaförler odası başkanı Fetih Özkara,Eskişehir Kuyumcular odası Başkanı Ercan Arıyürek,Eskişehir Bakkal ve bayiler odası Başkanı İsmail Hakkı Ördek ve Eskişehir Emlakçılar odası Başkanı Gazi Çelik,


Belediye Başkanı Hüseyin Doğan Termal tatil için ilçeye gelen, Eskişehir Berberler ve Kuaförler odası başkanı Fetih Özkara,Eskişehir Kuyumcular odası Başkanı Ercan Arıyürek,Eskişehir Bakkal ve bayiler odası Başkanı İsmail Hakkı Ördek ve Eskişehir Emlakçılar odası Başkanı Gazi Çelik'i Emet'te görmekten duyduklarını dile getirdi ve ilçenin termal ve doğal zenginlikleri hakkında başkanları bilgilendirdi.
Başkan Doğan nazik ziyaretleri için misafir başkanlara teşekkür ederek, kendilerine ilçenin doğal ve tarihi güzellikleri, yöresel zenginliklerinin işlendiği birer çini tabak takdim etti.
Oda başkanları ise Emet ilçesinde olmak ve bor ve termal zengini Emeti yakından tanımaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, misafirperverlikleri için Belediye Başkanı Hüseyin Doğan'a teşekkür ettiler.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği