Emet Kaymakamı , karantinaya alınan köyde inceleme ve denetim yaptı
300x250

Emet Kaymakamı Hasan ÇİÇEK, artan koronavirüs vakaları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulunca alınan 30.09.2020 tarih ve 97 sayılı karar ile 30.09.2020 tarihinden itibaren 14 gün süreyle karantina uygulamasının başlatıldığı Eseler köyünde inceleme ve denetimde bulundu. Kaymakam ÇİÇEK’ e, İlçe Jandarma Komutanı Neşet ÖZTÜRK, İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail AŞIKOVALI, Köy Muhtarı Mehmet TAŞDEMİR ve kolluk kuvvetleri eşlik ettiler.

        Covid-19 salgını nedeniyle karantinaya alınan Eseler köyünde alınan tedbirleri yerinde inceleyen ÇİÇEK, köy girişinde görevli jandarma personelinden bilgiler aldı. Güvenlik güçlerinden karantina kurallarının uygulanmasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini isteyen ÇİÇEK, köy muhtarından köylünün istek ve ihtiyaçlarını dinledi. Karantina altındaki vatandaşların tüm ihtiyaçlarının ilgili kurumlar ve Vefa Sosyal Destek Grubunca karşılanmakta olduğunu belirten ÇİÇEK, karantina kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

        Kaymakam Hasan ÇİÇEK ve beraberindeki heyet, köye giriş yolları üzerinde oluşturulan denetim noktalarını incelemelerinin ardından köyden ayrıldılar.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği