Eğitim Bir Sen'den Vali Dr. Ömer Toraman'a ziyaret
300x250

Eğitimciler Birliği Sendikası Kütahya 1 No'lu Şube Başkanı Fatih Köse ve Şube Yönetim Kurulu, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman'ı valiliğin yeni hizmet binasında ziyaret etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 No'lu Şube Başkanı Fatih Köse ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri; Halil Kurt, Serdar Onur, Ahmet Durgun, Süleyman Maraşlı, İsmail Gönen ve Yusuf Çetin katıldı.

Ziyarette; Başkan Fatih Köse, heyetini kabulleri dolayısıyla Vali Toraman’a teşekkürlerini iletti. Yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunduktan sonra, Eğitim-Bir-Sen'in faaliyetleri ve yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ülke Gündemi ve eğitim-öğretim alanı ile ilgili bazı konularda istişare ve değerlendirmelerde bulunulduktan sonra, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ömer Toraman, Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 No'lu Şube Başkanı Fatih Köse ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Fatih Köse; Eğitim öğretim alanında, öğrencilerimizden velilerimize, mesleki eğitimin içindeki durumdan öğretim programlarımıza kadar, bir çok tespit ve çözüm önerilerini barındıran “2019 Eğitime Bakış Raporu'nu” Vali Dr. Ömer Toraman’a takdim etti..

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği