Dumlupınar Diorama Müzesi ve Gençlik Merkezi temmuz ayında tamamlanacak
300x250

 

Büyük Zafer'in 100. yılına armağan edilen Dumlupınar Diorama Müzesi ve Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Çelik, müze ve merkezin temmuz ayında tamamlanacağını açıkladı.

Vali Ali Çelik, Dumlupınar ilçesindeki tarihi ve turistik potansiyelin ön plana çıkartılması için çalışmalarını sürdürüyor.
 
Bu kapsamda Büyük Zafer'in 100. yılına armağan edilen Dumlupınar Diorama Müzesi ve Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Çelik, müzenin temmuz ayında tamamlanacağını açıkladı.
 
Vali Ali Çelik, müzenin Kurtuluş Savaşı'nın kazanıldığı topraklarda hayata geçirilmesinin önemine vurgu yaparak, temmuz ayında tamamlanacağını açıkladı.
Vali Çelik, projelerin tamamlanmasıyla birlikte Dumlupınar’ın tarihi önemi ve turistik potansiyeliyle daha da önem kazanacağına dikkat çekti.

Çelik, daha sonra Dumlupınar ilçesindeki üniversite öğrencisi kızların barınma ihtiyacının karşılanması amacıyla İl Özel İdaresi kaynaklarıyla tadilatı yapılan 60 kişi kapasiteli kız öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği