DSİ'den Kütahyalı öğrencilere yardım eli
300x250

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü çalışanlarının 1963 yılında başlattığı ve her yıl gönüllülük esasına göre artarak devam ettirdiği “Köy Okullarına Yardım Kampanyası” ile eğitim çağındaki öğrencilerin temel ihtiyaçları karşılanıyor.DSİ Genel Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla Ülkemize kazandırdığı önemli projelerin yanında, öğrencilerimize kırtasiye ve giyim yardımı gibi sosyal alandaki yardımlaşma faaliyetlerini de gönüllülük çerçevesinde Jeoteknik Hizmetler ve YAS Daire Başkanlığı öncülüğünde sürdürüyor

DSİ çalışanlarının sosyal sorumluluk kabul ederek başlattığı öğrenci yardımları için bu sene Kütahya Seyitömer  İlkokulu ile Diyarbakır Hazro Kavaklıboğaz İlkokulu belirlendi.

DSİ çalışanlarından  toplanan yardımlar neticesinde gönderilecek olan malzemeler tedarik edildi . Kırtasiye, giyim, oyuncak  yardımları Jeoteknik Hizmetler ve YAS Dairesi Başkanlığı Eğitim ve Toplantı Salonunda sergilendi. Açılan sergiye Genel Müdür Mevlüt Aydın  ve Genel Müdür Yardımcıları Şadiye Yalçın, Oğuz Kasap, Faruk Fıratoğlu olmak üzere DSİ çalışanları yoğun ilgi gösterdi. 

DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın yardım kampanyasının gerçekleştirilmesinde emeği geçen DSİ çalışanlarını ziyaret etti, teşekkürlerini iletti. Hazırlanan yardım kolileri Seyitömer İlkokuluna gönderildi.

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği