DPÜ’de Modern Zamanda Kadın Sergisi
300x250

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen Modern Zamanda Kadın başlıklı sergi Frigya Sergi Salonu’nda açıldı.

Merkez Kampüste yer alan Frigya Sergi Salonu'nda düzenlenen açılış töreninde bir konuşma yapan, Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Selda Mant Menay, "Sözlerime 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başlamak istiyorum. Kadınlarımız, çalışkanlıkları ile her zaman topluma katkı sunmuşlardır. Kadın toplumun yarısı demektir. Kadın fedakarlığı, üretkenliği ve çalışkanlığıyla toplumun içindeyse o toplum medenidir, ileridir. Bizler de Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak gelenekselleşen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sergimizi siz değerli konuklarımızın katılımıyla açıyoruz" dedi.

Doç. Dr. Selda Mant Menay'ın ardından Dekan Prof. Dr. Levent Mercin ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez de yaptıkları kısa konuşmada Dünya Kadınlar Günü'nü kutladıklarını ifade ettiler.

DPÜ başta olmak üzere çeşitli üniversitelerden akademisyen ve öğrencilere ait farklı tekniklerle yapılan 44 eserin yer aldığı Modern Zamanda Kadın sergisi, 16 Mart Pazartesi gününe kadar sergilenmeye devam edecek.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği