DPÜ’ye Kütahya’nın İlk Trugo Şarj İstasyonu Kuruldu
300x250

Togg’un şarj istasyonu şirketi olan Trugo, Kütahya’da ve Türkiye’deki üniversiteler arasında ilk hızlı şarj istasyonunu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi’ne kurdu.

 

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahibi olduğu, yüksek hızlı şarj istasyonu şirketi Trugo'nun üniversitenin Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde kurduğu istasyon için  yapılan törene Rektör Vekili Prof. Dr. Şahmurat Arık, Genel Sekreter Yusuf Çetin ve personel katıldı.

KÜTAHYA'DA VE TÜRKİYE'DEKİ ÜNİVERSİTELER ARASINDA İLK HIZLI ŞARJ İSTASYONU

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yanına kurulan Evliya Çelebi isimli istasyon hem Kütahya'da hem de Türkiye'deki tüm üniversitelerdeki ilk yüksek hızlı şarj istasyonu olarak kayıtlara geçti. Aynı anda iki aracın şarj edilebileceği 180 kW DC enerji gücüne sahip Evliya Çelebi istasyonunda Togg marka bir aracın şarjı %20'den %80'e 20-25 dk'lık bir sürede ulaşılabilecek.

TÜM VATANDAŞLARIN KULLANIMINA AÇIK

Togg'un dışında diğer marka araçların da şarj desteği alabileceği Evliya Çelebi istasyonu, bugünden başlayarak Trugo mobil uygulamasına sahip herkesin kullanımına açık olacak. Araçlarını şarj etmek isteyen vatandaşlar Trugo mobil uygulamasını indirerek ödeme yapacakları kredi kartını sisteme tanımladıktan sonra şarj istasyonundaki karekodu okutup tamamen çevrim içi bir sistemle araçlarını şarj etmeye başlayabilecekler.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği