DPÜ Dumlupınar'a Meslek Yüksek Okulu açacak
300x250

Kütahya Dumlupınar Üniveritesi Dumlupınar Meslek Yüksekokulunun öğrenci kabul etmesi için Dumlupınar Kaymakamlığı, Dumlupınar Belediyesi ve Üniversite Yapı İşleri Daire Başkanlığının katıldığı yer seçim çalışmaları ve maliyet konularının ele alındığı toplantı gerçekleştirildi.

Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde açılacak olan DPÜ Dumlupınar Meslek Yüksekokulu için yer seçim çalışmaları ve maliyet konularının ele alındığı toplantı gerçekleştirildi.

Dumlupınar Kaymakamlığında gerçekleşen toplantıya Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu, Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç ve Yapı İşleri Daire Başkanlığı mimarlarından Ümmühan Solmaz ve beraberindeki teknik heyet katıldı.

Kaymakam Abbasoğlu, yaptığı açıklamada, ''Dumlupınar'ın tanıtımı, ekonomisi ve gelişmesi için, açılması oldukça önemli olan Dumlupınar Meslek Yüksekokulu için karar verilen mevcut belediye binasının projeleri incelenerek yaklaşık maliyet çalışmaları hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Önümüzdeki dönemde ilçemizde Meslek Yüksekokulumuzun eğitim öğretim vermesini hedefliyoruz'' diye konuştu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği