Domaniç Ormanlarında Silvikültür-Ağaçlandırma Tatbikatı
300x250
Orman Genel Müdür Yardımcı Recep Ateş’in katılımı ile Domaniç Orman İşletme Müdürlüğünde Silvikültür-Ağaçlandırma Tatbikatı yapıldı.
Altıntaş, Domaniç, Kütahya ve Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüklerinde görevli Orman İşletme Şeflerine yönelik olarak düzenlenen tatbikat; Dereçarşamba ve Gürgenyayla İşletme Şefliklerinde hazırlanan sahalarda gerçekleştirildi. Orman Genel Müdür Yardımcı Recep Ateş tatbikat öncesinde kısa bir toplantı yaparak, bu tür uygulamalı tatbikatların bilgileri tazeleme ve özellikle yeni göreve başlayan Şefler için bir yol gösterici olduğunu belirterek, başarılı ve verimli bir tatbikat olması dileklerini iletti.

Tatbikatta; karaçamda doğal gençleştirme ve sıklık bakımı, karaçam-kayın karışık meşceresinde doğal gençleştirme, karaçamda gençlik bakımı- fidan sayımı, kayında sıklık bakımı ve doğal gençleştirme çalışmaları uygulamalı olarak aktarıldı. Meşcere bakımlarında uygulanacak Silvikültürel müdahale şekilleri konunun uzmanları tarafından teorik ve uygulamalı olarak gösterildi, sorular yanıtlandı.

Düzenlenen tatbikata; Orman Genel Müdür Yardımcısı Recep Ateş, Orman Genel Müdürlüğü Silvikültür Dairesi Başkanı Kahraman Temür, Silvikültür Daire Başkan Yardımcısı Yılmaz Gün; Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar, Bölge Müdür Yardımcısı Halil Karademir, Silvikültür Daire Başkanlığında görevli Şube Müdürleri Uğur Tüfekçioğlu, Orhan Yazıcı, İsmail Hakkı Barı ve İsmail Cengiz Metin, Orman Top. ve Eko. Araş. Ens. Müdürlüğü Başmühendisi Dr. Mehmet Saydam, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Akın Boran Yılmaz, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Şube Müdürleri Bayram Ersöz, Çiğdem Kavcin, Mükremin Uçarcı, İşletme Müdürleri ve Orman İşletme Şefleri katıldı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği