Doğalgaz abonelerinin bazı sorunları çözüme kavuşuyor
300x250

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Ankara'da yaptıkları girişimler sonucu Çinigaz Doğalgaz abonelerinin sorunlarını çözmek amacıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Enerji Piyasaları Düzenleme Kurulu'na ziyaretler gerçekleştirerek, abonelerin bazı sorunlarına çözüm bulunması yönünde somut adımlar atıldığını ve atılacağını bildirdi.

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilirBir 4 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Başkan Ceyhun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

"Milletvekillerimiz ve Teşkilatımızla birlikte İlimizde Çinigazla ilgili yaşanan problemleri çözmek amacıyla Bakanlığımızla ve EPDK ile görüşmeler gerçekleştirdik.
EPDK Başkanımızın konuya ilişkin,
Ön ödemeli sayaçlar için Hilton oteli yanında bulunan şubenin haricinde Yenidoğan şubesinden de ücretsiz dolum yapabilecekler.
Halihazırda şehrimizde Eski Belediye Binası arkasında bulunan ÇİNİGAZ merkezinde bulunan 3 adet Kios'a ek olarak merkez dışında şehrimizin 2 farklı bölgesinde kısa zaman içinde 2 adet Kart yükleme istasyonu (Kios ) kurulacak.Böylelikle hemşehrilerimiz istediği noktadan ücretsiz kart dolumu yapabilecekler.
Anne baba ve evlat ilişkisi varsa bu durum usulsüz kullanıma konu edilmeyecek. Yani anne ve babasına ait evde oturan çocuk veya Çocuğunun evinde oturan anne baba doğalgaz aboneliğini üzerine almak zorunda kalmayacak. Bununla ilgili en yakın zamanda bir yönetmelik değişikliği yapılacak.
açıklamaları bizleri memnun etti.
Çözüm konusunda her türlü desteği veren Enerji Bakanımız Fatih Dönmez’e ve EPDK Başkanımız Sayın
Mustafa Yılmaz’a teşekkür ediyorum.

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği