DİŞ HEKİMLİĞİNDE EĞİTİM BAŞLADI
300x250
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Diş Hekimliği Fakültesinde yüz yüze eğitim başladı.
KSBÜ Diş Hekimliği Fakültesinde gerçekleşen yeni eğitim- öğretim yılı programının açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi yaptı. Çekirdekçi, öğrencilerle tekrar bir arada olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek şunları söyledi: “Diş Hekimliği Fakültemizin bu düzeye gelmesinde gerçekten olağanüstü bir özen ve destek veren değerli Rektörümüze samimi duygularımla teşekkür ediyorum. Hem fakültemiz hem de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz gerçekten çok kısa sürede olağanüstü hizmet veren kaliteli bir yapıya kavuştu. Ekibim ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz için çok kaliteli bir bilim yuvası oluştu. Sevgili öğrenciler, sizleri candan kutluyorum. Üstün başarılı bir eğitim-öğretim dönemi yaşamanızı gönülden arzu ediyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Sağlıklı, huzurlu ve güzel bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.”
Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, yürüyen insanlar ve açık hava görseli olabilir
"ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇOK ÖZLEDİK"
Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu gerçekleştirdiği konuşmada öğrencileri selamlayarak, sözlerine şöyle devam etti: “Başlangıçlar heyecanlıdır, önemlidir. Çok büyük aşamalardan geçtiniz, büyük başarı gösterdiniz ve başarılarınızın bir sonucu olarak buradasınız. Hayırlı ve güzel bir eğitim dönemizin, güzel bir başlangıç günü olmasını da yürekten temenni ediyorum. Alacağınız eğitim ağır bir eğitim. Bunun için belki diğer branşlara göre daha meşgul olup, daha fazla ders çalışacaksınız. Ama bunların hepsi ilerde inanın çok güzel anılar olarak kafanızda yer etmiş olacak. Hepinize hayırlı olsun. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Öğrencilerimizi çok özledik. Başarılı ve güzel bir eğitim dönemi diliyorum. İleride hepinizi başarılı birer diş hekimi olarak görmek istiyoruz.”
Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Banu Çukurluöz Bayındır pandemi kuralları hakkında öğrencilere bilgilendirme yaptı. Ardından dersler başladı.
Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği