DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNİN İLK UZMANLIK ÖĞRENCİSİ MEZUN OLDU
300x250
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalının (AD) ilk uzmanlık öğrencisi Dt. Mehmet Meriç Ersöz, Uzmanlık Eğitimini Bitirme Sınavı’nı başarıyla tamamladı.
Periodontoloji AD Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Berceste Güler, “Meriç arkadaşımız artık periodontoloji camiasının resmi bir üyesi ve çalışma arkadaşımızdır. Hem fakültemizin hem de kürsümüzün ilk mezun öğrencisi olduğu için ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. Kendisini, alanında iyi bir hekim olmak için gösterdiği çabadan dolayı tebrik ediyorum. Yolunun açık, başarılarının daim olmasını diliyorum.” dedi.
KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Ersöz’ü tebrik ederek, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dilediler.
Uzmanlık sınavını yapan Jüri Üyeleri Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji AD Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mehmet Yalım, Prof. Dr. Deniz Çetiner ve Doç. Dr. Ahu Uraz, katkıda bulunan öğretim üyelerini iyi bir uzmanlık eğitimi sağladıkları için kutladıklarını dile getirdiler.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği