DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ'NDE 1. BİLİM GÜNLERİ KONFERANSI
300x250

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından 1. Bilim Günleri Konferansı gerçekleşti. Konferansta KSBÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Sinan Aydıntuğ’nun “Atatürk’ün Ağız ve Diş Sağlığı” bildirisi büyük beğeni topladı.

KSBÜ Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen 1. Bilim Günleri Konferansı’na Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Sinan Aydıntuğ, Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden Prof. Dr. Reha Şükrü Kişnici, Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden emekli Prof. Dr. Gürhan Çağlayan, diş hekimleri ve diş hekimliği öğrencileri katılım sağladı.

‘ATATÜRK’ÜN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI’ BİLDİRİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Konferansın açılış konuşmasını Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Sinan Aydıntuğ yaptı. Dekan Aydıntuğ açılış konuşmasında diş hekimlerinin 22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü’nü kutlayarak, KSBÜ Diş Hekimliği Fakültesinin ilk kez düzenlediği Bilim Günleri Konferansı için duyduğu mutluluğu ifade etti. Dekan Aydıntuğ ayrıca sunduğu “Atatürk’ün Ağız ve Diş Sağlığı” bildirisi ise salondan büyük beğeni topladı. Prof. Dr. Aydıntuğ, Atatürk’ün ağız ve diş sağlığı ile ilgili özel bilgi ve fotoğraflar paylaştı. Katılımcılar ise projeksiyon cihazı ile yansıtılan bilgi ve görüntüleri telefonları ile fotoğraflayarak arşivlediler.

Farklı üniversitelerin bilim insanlarının katılım sağlandığı konferansta, diş hekimliği ile ilgili güncel meseleler ele alındı.
Etkinlikte konuşmacılara plaket ve Kütahya'nın sembolü vazo takdim edildi. Prof. Dr. Gürhan Çağlayan’ın plaketini ve vazosunu ise Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Duygu Perçin Renders verdi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği