Din görevlilerine yönelik Kitap Oku-Yorum Projesi
300x250


KÜTAHYA MÜFTÜLÜĞÜ'NDE MÜZAKERE GRUPLARININ ETKİNLİK VE VERİMLİLİĞİ TESTİ YAPILDI.
Kütahya il ve ilçelerinde görev yapan cami görevlileri ,  her ay okuyup müzakere ettikleri kitap ve dergilerden hazırlanan soruları cevaplandırmak için yarıştı.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş yaptığı açıklamada şunları söyledi :
" Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından uygulamaya konan , din görevlilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ,  yürütülen din hizmetlerinin niteliğini artırmak , proje sürecinde ayda en az bir kitap ve dergi okumaları, okunan kitap ve dergilerin her ay gruplar halinde müzakere edilmesini sağlamak gibi bir amaca hizmet eden bir başkanlık projesi var.
Bu proje kapsamında  ilimiz merkezinde 21 müzakere grubunun etkinlik ve verimliliğini ölçmek, başarılı grupları tespit etmek ve öne çıkan personelimizi taltif etmek istiyoruz.
" Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu ?"  ayetine uygun olarak,  okuyan, düşünen, araştıran, sorulara cevap, sorunlara çözüm bulmak  için öne çıkan bir kurum ve cami görevlilerine sahip olmak istiyoruz.." dedi.


HER AYIN KİTABI VE SORULARI FARKLI
Bu sınavda , haziran ayında okunan " Gençler İnançtan Soruyor " isimli kitap ile Diyanet Aylık Dergi, Aile Dergisi,Geçerken Dergisi ve Çocuk"   dergilerinden toplam 20 soru soruldu.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği