Dereli Kaplıcaları sıcak asfalta kavuştu
300x250

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Dereli kaplıcalarının Tavşanlı ,Emet yoluna bağlantılı 6,5 kilometrelik kısmının sıcak asfalt kaplandığını bildirdi. Başkan Yılmaz  "kendi adına yakın illerden özel bir müşteri profili ve tercihi olan Dereli Kaplıcalarımıza bundan sonra ulaşım artık çok konforlu ve rahat sağlanacaktır." dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz yaptığı açıklamada " Kütahyamızın önemli termal kaynaklarından birisi olan Dereli kaplıcalarının Tavşanlı ,Emet yoluna bağlantı altı buçuk (6,5)kilometrelik kısmı BSK  sıcak asfalt yapılarak Hemşerilerimizin ve il dışından kaplıcamıza gelen değerli misafirlerimizin hizmetine sunulmuştur .

Kendi adına yakın illerden özel bir müşteri profili ve tercihi olan kaplıcalarımıza bundan sonra ulaşım artık çok konforlu ve rahat sağlanacaktır.


Dolayısıyla bu hem ilimizin hem de önemli bir değerimiz olan Dereli kaplıcalarınin tanıtım açısından çok faydalı olacaktır bu vesile ile hem emet hem de Tavşanlı ilçelerimize ve dolayısıyla kütahyamıza hayırlı olsun diyorum emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği