Depremzedeler yararına düzenlenen kermes kapılarını açtı
300x250
Kütahya Valiliği himayelerinde, Kütahya merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren tüm kamu kurum, kuruluş, belediyeler, STK’lar, özel sektör ve vatandaşların desteği ile organize edilen depremzedelere destek olmak amacıyla düzenlenen kermesin açılışı Kütahya Valisi Ali Çelik'in eşi Neziha Çelik'in katılımı ile yapıldı.
Destek verenler tarafından hazırlanan yöresel ürünler, yiyecek, içecek, hediyelik eşya, el emeği ürünler ile firmalardan bağışlanan ürünlerden elde edilen gelir Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedeler için kullanılması için AFAD’a bağışlanacak.
Depremin ilk gününden itibaren koordinasyonu sağlamak üzere deprem bölgesinde bulunan, kermes açılış programına canlı bağlantı ile katılan, Kütahya Valisi Ali Çelik, “Yaşanan deprem felaketinden sonra kamu kurum ve kuruluşlar, belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşları (STK), özel sektörümüz ve vatandaşlarımız birlik zamanı diyerek hep birlikte çalışıyor. Bu yardım seferberliğine büyük bir gayretle destek veren tüm Kütahyalı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu süreci atlatacağız” ifadelerini kullandı.
Kermes açılışında konuşan Vali Vekili Mustafa Güney, " Yaşanan felaketten milyonlarca vatandaşımız etkilendi. Milletimiz her zaman olduğu gibi bu depremde de büyüklüğünü gösterdi. Kenetlendi, bir araya geldi. Tüm Kütahya’ya teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren tüm halkımız yardıma koştu. Bu kermes de bu çorbada tuzumuz olsun, katkımız olsun diyen insanlarımızın destekleriyle yapılıyor." dedi.
Kermes, 25, 26 Şubat tarihlerinde, Kütahya Sera Alışveriş Merkezinde 2 gün boyunca açık kalacak.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği