Depremzede Kadınlar İçin Amigurumi Kursu Açıldı
300x250

Kütahya KYK Devlet Hatun Kız Öğrenci Yurdunda misafir edilen depremzede kadınlar için Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde oyuncak bebek (Amigurumi) yapım kursu açıldı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından tüm Türkiye yaraları sarmak için seferber oldu. Halk Eğitim Merkezi, ilimize gelip KYK Devlet Hatun Kız Öğrenci Yurdunda kalan depremzede kadınlara psikolojik açıdan destek olma, duygusal sağaltımlarını sağlamak ve normale dönüşlerini hızlandırmak amacıyla oyuncak bebek (Amigurumi) yapım kursu açtı.

Kütahya KYK Devlet Hatun Kız Öğrenci Yurdunda, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan oyuncak bebek (Amigurumi) yapım kursunu ziyaret eden Kütahya Valisi Ali Çelik'in eşi Neziha Çelik, kursiyerler tarafından yapılan birbirinden güzel ürünleri inceledi, usta öğretici ve kursiyerler ile bir süre sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Kütahya Valisi Ali Çelik'in eşi Neziha Çelik'e Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz’ün eşi Nuray Gündüz, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç'ın eşi Yıldız Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı'nın eşi Rüveyda Sıralı, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın eşi Hacer Demirtaş eşlik etti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği