DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN
300x250

18 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle 180 ülkede ve Türkiye’de eşzamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlik, Kütahya’da Kent Ormanında, Yeşilay tarafından düzenlenen organizasyon ile gerçekleşti.

Kütahya’nın daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanılabilir bir şehir olması amacıyla çalışmalarını sürdüren Kütahya Belediyesi, 18 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde, Yeşilay’ın organize ettiği temizlik çalışmasına destek verdi. Kütahya Valisi Ali Çelik ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kent Ormanında gerçekleşen etkinlikte, gençlere ve il protokolü ile birlikte çöp topladı.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Ormanlık alana gelişi güzel atılan çöpler gönüllüler tarafından tek tek topladı. Daha sonra toplanan çöpleri ayrıştıran gönüllüler, daha temiz bir çevre için herkesi duyarlı olmaya davet etti.

Kent Ormanında gerçekleşen etkinliğe Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, daire müdürleri, Yeşilay Kütahya İl Temsilciliği yöneticileri gençler ve çevre gönüllüleri katıldı. Temiz bir çevre vurgusu yapılan çevre temizleme etkinliğinde, gençlerin küçük yaşta bu bilinçle yetiştirilmesinin önemine vurgu yapan Başkan Işık, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği