Covid-19’un fedakar savaşçıları ailelerine hasret
300x250

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Can Özlü, İzmir’de bulunan 6 yaşındaki kızı ile görüntülü konuştuğu fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak, “Lütfen maskenizi takın, bize daha fazla hasret yaşattırmayın.” dedi.

Pandemi döneminde başarılı tedavi yöntemleri ile farkını ortaya koyan T.C. Sağlık Bakanlığı KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık personelleri, özverili bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. Bulaşı riski yüksek olduğundan dolayı çocuklarına uzak kalan sağlık emekçileri, görüntülü konuşmalar ile bir nebze hasret gidermeye çalışıyorlar.

“ÇOCUKLARIMI ÇOK ÖZLEDİM”

Sağlıkçı eşiyle birlikte pandemi dönemi yoğun bir çalışma temposu içinde olan KSBÜ Hastanesi çalışanı Dr. Öğr. Üyesi Can Özlü, iki çocuğunu İzmir’de yaşayan anneannelerine gönderdiklerine belirterek, görüntülü konuşma ile hasret gidermeye çalıştıklarını ifade etti. Kovid- 19 salgınını kontrol altında tutmak için vatandaşlarımıza maske vurgusu yapan Özlü, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda şu mesajı iletti: “Çocuklarımı çok özledim. Lütfen maskenizi, o ponçik burunlarınızı da içinde alacak şekilde takınız. En az 1.5 metrelik sosyal mesafenizi koruyunuz. Kişisel hijyen ve dezenfeksiyon kurallarına uyarak, sık sık ellerinizi yıkayınız. Bize daha fazla hasret yaşatmayınız.”

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği